sokerihuurrettua

tiistai 16. helmikuuta 2010

Kotiaurinko


Meillä kuumeillaan ja ollaan kauheassa yskässä. Ihan buu! Käytiin lääkärissä ja eipä siellä mitään ihmettä sanottu. Jos ei viikonloppuun mennessä kuume laske niin sitten uudestaan tohtorisedän pakeille. Pari viimistä yötä on nukuttu tunnin pätkissä itkien ja yskien.


Ruoka ei maistu ja harmittaa. Kiva kun on vielä monta hammasta puhkeemassa samaan aikaan, se ei ainakaan yhtään helpota pikkumiehen olotilaa. Toivottavasti menis nopsaan ohi mokomakin typerä flunssa!



Äitikin alkaa oleen aika väsähtänyt, mutta piristää kun tuijottaa kotiaurinkoa ja haaveilee kesästä.
Mun Zen growssa kasvaa tällä hetkellä viinisuolaheinää, basilikaa, jääsalaattia, luomulehtisalaattia, persiljaa ja vesikrassia. Oon laittanu tomaatteja kulhoon ja ne kypsyykin mukavan meheviksi siinä kotiauringon kyljessä.
Myös Parrakkaalla miehellä on chilit kasvamassa lamppujen alla.

Mä oon miettiny, että toimiikohan nuo lamput samaan tapaan kun kirkasvalolamput. Ainakin noista lähtevä valo on ihanan kirkas luonnonvalo.Mulla onkin tietokone tuossa vieressä että saan osani vehreästä energiasta.

5 kommenttia:

PodariPupu :) kirjoitti...

Toivottavasti Nipa paranee nopsaan! Lähetän täältä paljon parantavaa energiaa!

Kivat yrtit sulla. Mullapa on mung-pavut itämässä astiakaapissa. Informoin sitten millaisia niistä tuli, jahka itävät.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi=mummi joka ei jaksa muistaa salasanaa. Kyllä koskee mummin sydämeen pienen miehen sairastelu. Parantavia säteitä täältä mummulan pirtin lämpimästä, lapin auringosta ja pakkasesta -29 lämpimin ajatuksin mummi ja ukki

Laura kirjoitti...

Paranemisia Niilalle! <3

Nea kirjoitti...

PP:
Näin unta että perustit oman blogin, joten eiköhän olis aika!? Laitat kuvaa sinne kun idut kasvaa.Mäkin aion laittaa kuhan saadaan arki normaalirytmiin, tää pirun sairastelu sotkee kaikki rutiinit,blöö!

Mummi ja Ukki:
Tää päivä on ollut jo hiukan parempi, viime yö taasen ihan kauhea.
Just meni Niila nukkumaan,toivomme yöstä rauhaisaa <3
Meillä on kauhea ikävä sinne!!!

Laura: Kiitos! Sinne kans voimia,teilläkin on ollu aika rankkaa <3

Elli kirjoitti...

Oispa ihana itellakin tuommonen Zen grow. Ovat vaan vahan kalliita nuo, ainakin vastaavat vempaimet, tyottomalle retkulle. Ehkapa sita sitten ku toita loytyy, laitamma yrtit kasvamaan. Namnam. Tai sitten pitaa alkaa vaan kikkailemaan ikkunalautakasvimaan kanssa ja toivoa etta etes joku onnistuu. :)