sokerihuurrettua

maanantai 8. helmikuuta 2010

Viikonlopun touhuja!


Aamu starttasi ennen salille lähtöä tällaisella setillä; Luomu neljän viljan huttua voilla ja maidolla ( Kuten mun mummi sanois!) ja lasillinen Innocent-smoothiee, jee!

Podauksen jälkeen oli kauppareissun vuoro! Kärryyn tarttui muunmuassa seuraavaa; Lidlistä Luomu appeltsiinimehua, Niilalle Luomurusinoita ja Oivariinin tilalle Mainiota Pirkka Luomu rasvasekoitetta.


Ihania kirpakankeltaisia luomusitruunoita


Sitten olikin päiväkahvittelun vuoro; Omenakimara, jota ollaan monesti salaa kaupassa ihailtu ja haaveiltu, jotta pitäskö koklata ja nyt kokeiltiin, ihanaa muikean pehmoista ja omenaista oli.

Kyläiltiinkin Parrakkaan Isin työkaverin luona, jossa oli niin kauniin valkoinen sisustus ja harmoninen tunnelma. Niila sopi raidallisessa kuosissaan hyvin interiööriin. Huomaa vinkeät ankkajarrusukat, nuilla ei virsu lipsu!



Vintiö ei sylissä viihdy vaan kapuaa mieluummin pöydälle.


Kotiäitikin on saanut tukan suittua ja naaman piirrettyä kohilleen viikonlopun kunniaksi. Vaatteetkin tais olla puhtaat!


Takapihan lumisaldo; veikkaan noin metriä, ainakin sellainen keskilyhkänen cockerspanieli uppois tonne hankeen jos suostuis sinne menemään.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihanat ankkasukkaset! Ja muutenkin ihania kuvia ja kuulumisia! :)

Nea kirjoitti...

Ankkasukat on huiput!Niillä pääsee kovaa kaatumatta :)
Hyvä ko kelepaa kuvat ja kuulumiset <3

PodariPupu :) kirjoitti...

Määkin oon just ostanu tota mainiota. Mainio tuote!

Nea kirjoitti...

PP: Hyvä! Mainiota kerrassaan :)