sokerihuurrettua

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Laiskiainen



Leppoisaa laskiaista pupuset! Ei tartte herneitä liotella ku ostaa Pirkan luomuhernaria. Kotiäiti on tänään laskiais laiskimus maximus.




Ja tietenkin laskiaispullia, mmmm!



Eilen tein lasagnee luomujauhelihasta. Aina perjantaisin meijän lähikauppias saa luomunaudan ruhon, jonka itte palottelee ja jauhaa jauhelihaksi ja leikkelee lihoiksi. Pitää olla nopea että saa omansa satsista,tiski yleensä tyhjenee hetkessä.
Ei osteta joka viikko lihaa, mutta kun ostetaan niin silloin luomua tiskistä.



Niilalle pukkaa poskihampaita ja se on ollu ihan surkeana. Eilenkin oli kuumetta yli 39-astetta. Toinen kerta kun Niila on sairastanu koko elämänsä aikana, onneksi!




Parrakas mies lähti töihin ja kun avasin mun bloggausläppärin (hih!) sieltä paljastui ihana kortti siltä ystävänpäivän piristeeksi.
Mun ystävänpäivät ei koskaan kulu mitenkään iloisissa merkeissä, koska ystävänpäivänä kolme vuotta sitten mun iskä kuoli alkoholismiin. Tästä vois joskus kirjottaa pidemminkin, mutta vielä ei pysty. Jokainen alkoholistin lapsi tietää nämä fiilikset.

Suru kalpenee muttei hellitä.

4 kommenttia:

Parrakas kirjoitti...

Hyvää ystävänlaskiasta vaan!

Laura kirjoitti...

Niilalle jaksuja hampaiden puskuun ja sulle hali. En osaa edes kuvitella millaista on menettää isä...<3

PodariPupu :) kirjoitti...

Hyvää ystistä sinne kaikille! <3

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa laskiaista, ihania laskiaispullia, mutta Niila on kaikkein söpöin. Ei kannattais kattella kuvia, tulee vain ikävä!