sokerihuurrettua

maanantai 17. elokuuta 2009

Elossa!

Ollaan oltu Niilan kanssa kamalassa flunssassa melkein koko viime viikko ja Parrakas mies joutu koti-isäksi meitä hoivaamaan. Se keitteli kanakeitot ja kiikutti kaupasta nenäliinoja kun makasin sängynpohjalla 38-asteen kuumeessa ja paijasi meitä kun oltiin ihan väsy ja poikki ja raukkoja.
Niila ei ole aikasemmin sairastanut vielä kertaakaan ja oli ihan onneton raukka pieni. Kuumetta ja kamala nuha. Kyllä siitä sitten selvittiin ilman lääkärissä käyntiä, ihan kotikonstein. Räkätauti on vielä molemmilla mutta muuten ollaan jo ihan kunnossa ja terveitä.
Eilen ostettiin Niilalle turvaistuin pyörään ja oma pyöräilykypärä. Tänään käytiin jo pikku lenkki ajamassa ja Niila tykkäs vauhdin hurmasta.
Oon myös vihdoin saanu raivattua vaatehuoneessa majailleen kaaoksen. Kirpparille keräänty ainakin viis jättikassillista tavaraa. Päätin luopua jokaisesta vaatekappaleesta,laukusta tai kengistä joita en rakasta. Kävin vaatehuoneessa vakavaa vuoropuhelua ja jos en olis kylmästi päättänyt että nyt lähtee kaikki epäsopiva ja vähälle käytölle jäänyt vaate, istuisin siellä vieläkin pohtimassa ja haaveilemassa että jospa nää kaikki miljoona rättiä ja rytkyä sittenkin joskus vielä kuin taikaiskusta muuttuiskin ihaniksi ja käyttökelpoisiksi osiksi toimivaa vaatekaappia.
Tein äsken iltapalaksi manchego-juustoleipiä ja nyt alan nauttia niitä, joten palaamme piakkoin! Mulla on ollu ikävä mun plokia<3

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Jes, vihdoin sieltäkin kuuluu jotain! :D Sää oot sitte tehnyt samoja touhuja ko määki.

Nea kirjoitti...

No nii-i! Kirjotin eka tän postauksen ja sit lukasin sun päivitykset ja samoissa hommissa tosiaan ollaan oltu:) Ihan hassua<3