sokerihuurrettua

lauantai 1. elokuuta 2009

Pukinetta ja porvoota

Eräänä aurinkoisena päivänä kipastiin porvoossa.
Vanhasta VR:n makasiinista löytyi ihana putiikki jota piti sellainen vanhan kansan partaradikaali.
Niila ihastui pienoisjunarataan ja minä ihastuin valikoimaan luomutuotteita ja ihania leipiä.
Kotiin vein onnellisten kanojen luomumunia ja saaristolaisleipää. Partaradikaali varoitteli leipien sisältävän jopa ihka oikeita jauhoja ja makua, joka saattaa markettiruispalaan tottuneen suun turtuneet makuhermot säikäyttää.


Tässä Parrakas mies poseeraa.
Päässä sillä on Favoptik-lasit ja Fredrikson-hattu, jalassa Sailor Jerry-converset ja paita CTRL,pöksyistä en tiijä!



Tämä on kuulkaas muotibloggari poseeraus! Sanoi hän.



Ja tämä asu nimettiin Captain americaksi lievän supersankarimaisuutena tähden. Johtunee kengistä ja saman värisistä sortseista.
Tämä kuva Porvoon vanhasta rautakaupasta.


Mielettömästi kaikkea nippeliä ja nappelia.


Mun raskausmasun pömppöjäänne ei taida laskea ollenkaan, aika söpö pömppis oikeestaan! Tutkailen kortteja, joissa kehotettiin mm.välttämään sukupuolitauteja.
Kengät Bronx ja sortsit Gina,paita lindex.


Tässä itsekuvattua päivän supersankariasua. Palapeili on karmea, mutta puolustuksekseni sanon että edellinen asukas oli sen seinään näpertäny eikä jaksettu alkaa paklaamaan ja tapetoimaan koko eteistä uudestaan.


Mun kintut ei oikeasti ole noin omituiset! Syytän palapeiliä!



Tää on mun hellepäivän lempiasu. Ylisuuri toppi ja haaremihousut,molemmat H&M.


Tämmösenäkin oon ollu raitillä rötkyämässä. Blondietoppi ja oma saksimat farkkusortsit, pyllyssä pinkkejä niittejä. Laukku kasariaarre ja gladiaattorit H&M.

Siinä sivellään viehkosti huukiiltoa eli erään sanoja lainatakseni kiimaliimaa. Merkkinä Too faced, joka on kerrassaan parasta. Tuoksuu banaanille ja ihanalle. Kiilto kestävä ei limainen.


Tänään oon ollu Niilan mummin ja ukin kanssa kiertelemässä lahti-orivesi-mäntsälä akselia ja löytänyt mahtavasta oriveteläisestä Ossin Kierrätyskeskuksesta kaksi vintagekorsettia kymmenellä eurolla.
Se oli uskomaton paikka, lattiasta kattoon täynnä kaikkea mitä vain saattaa kuvitella. Meen sinne uudestaan tonkimaan ajan kanssa kun tänään vaan sattumalta mentiin tutustuun kun osu kohdalle. Parhaat paikat yllättää!

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Teillä on kyllä nuo poset hallussa! :D