sokerihuurrettua

maanantai 27. heinäkuuta 2009

Äppäppää!

Tää vintiö pitää mamman kiireisenä, joten ylimäärästä aikaa ei yksinkertaisesti ole. Ei edes sen verran että ehtis puolihuolimattomasti hutasta jonkun pikapostauksen.
Harmittaa, kun haluis niin tehdä tästä mahtavan ja hienon plokin ja oon hulluna kaikkia postausaiheitakin keksiny, mutta tuntuu olevan nuo vuorokauden tunnit liian lyhyitä että sais juuri mitään loppuun asti tehtyä. Tai ehkä pidän itteni liian kiireisenä.
Tänään vaan leikittiin ja pyörittiin lattialla.
Niila oppi näyttämään kieltä tänään. Se on aivan super vinkeän näköinen kun illistelee ja mullistelee täysillä.
Nukkumaan meno on ollu taas kotiin palattua yhtä hurlumheitä. En tiedä sitten onko täällä niin kauhean kuuma ettei siksi nukahda. Oon kuitenkin laittanu aina illalla läpivedon niin koppi viilenee sopivaan lämpötilaan ihmislapsen oleskella.

Tein mummolan leikkimökistä mahtavia löytöjä viikonloppuna. Mm. kolme nahkaista käsilaukkua ja mun äidin mulle ompelemia nukenvaatteita ja nukenrattaat ja niihin My little Pony-peitteet. Jos vaikka Niila saa joskun pikkusiskon niin se saa sitten niillä leikkiä. Tai saa tietty Niilakin jos sitä huvittaa.
Kävin myös Vintage Gildassa ihastelemassa maailman kauneimpia gladiaattorisandaaleita. Liian suolainen hinta, 120 euroa, tuli meidän rakkauden väliin.
Ne oli valkoista nahkaa ja kuuskytluvulta. Polven alapuolelle pitkillä nyöreillä.
Jos Hämeenlinnaan eksytte, kannattaa poiketa. Sijaitsee keskustalossa torin vieressä. Oli paljon valikoimaa; laukkuja, kenkiä,hattuja, alusvaatteita, mekkoja ja koruja. Myös kotiäidin budjettiin sopivaa tavaraa oli.


Mut nyt pinniksestä kuuluu uhkaavaa marinaa....


Ja tämä herrahan se oli siellä sitä mieltä että äiti on saanut oman varttinsa tarpeellista omaa aikaa ja nyt nukkumaan sieltä naksuttamasta sitä tietokonetta.

Kertokaa mulle lapselliset ihmiset että missä välissä te bloggaatte?

Ei kommentteja: