sokerihuurrettua

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kuumaa hiekkaa

Ollaan oltu monena päivänä uimassa ja köllöttelemässä hiekassa Kalkonniemessä eli Kalkkiksessa. Niilakin otti ukin kanssa ensikosketuksen järviveteen. Jännittävää oli! Aina kun tuli aalto ja osu Niilaa varpasiin, alkoi hirvee potkuttelu ja päristely. Myös hiekan sormeilu ja suuhun laittaminen oli hirmu mielenkiintoista.
Niilan kesäpuku Marimekko ja hattu Parrakkaan miehen vanha.

Ihanin ranta missä olen ikinä käynyt! Ei soi amiksien diskohumppa eikä pissikset notku siidereissään. Hiljaista,rauhallista ja kaunista. Näkymät on hiukan eri kun etelä-suomen roskasilla ja sotketuilla piitseillä. Kuumaa hiekkaa silmänkantamattomiin....

Niilakin on saanu päivetystä nassuun. Sillä on aina auringossa hattu ja aurinkolasit ja tietty lotrataan aurinkorasvan kanssa.

Parasta on käpristellä varpaita kuumassa hiekassa.


Vähän toi septum vinksottaa miten sattuu. kaulakorun ostin torikirppikseltä yks päivä.

Hassuja varpaita.

Niilan mummilta lainattu kesähamonen. En pakannu yhtään omaa kesämekkoo matkaan kun suhtauduin vähän skeptisesti kemijärven kesäsäihin. Olin väärässä, hellettä piisaa!


Nipan jalat hiekassa.



On kyllä ollut onnistunut kesäloma. Ja nimenomaan loma! En kaipaa mitään erityistä seikkailua tai aktiviteettia jokaiselle päivälle. Tärkeintä on, että saadaan koko perhe olla kiireettömästi yhessä ja rentoutua.
Asetin tälle lomalle muutaman päämäärän ja ne on saavutettu jo aikapäiviä sitten.
Päätin, että haluan ehtiä lukemaan muutaman kirjan( tehty!), koluta paikalliset kirpparit(tehty ja saaliskin oli aika muhkea), saunoa kiireettä ( tehty, useasti), ja alottaa vihdoinkin oman blogin (tehty!!!!jeeee!!!). Vielä olis toteuttamatta ainakin näpräystuokio ja selkämerkin ompelu miehen farkkutakkiin, näin niin kun kädentaitojen osalta.
Parrakas mies tilas mulle kasan erilaisia niittejä( pinkkejä, valkosia, neonkeltasia jne.), joista pitäs saada askarreltua jotain somistetta erinäisiin vaatekappaleisiin ja kasa höyheniä ja silkkinauhaa odottaa valmistumistaan hiuskoristeiden muotoon. Jos joku päivä olis vaikka vähän kehnompi keli niin vois hyvällä omalla tunnolla näprätä sisätiloissa.

Nyt mun silmät lupsuu kiinni, pakko laittaa nukkumaan!

Pus!

Ei kommentteja: