sokerihuurrettua

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Kukkuluuruu!

Moikka moii!

Palattiin Lapin turneelta eilettäin omaan kotiin, vihdoin. Kuukausi sitä tulikin oltua kyläluutana.Tuli koluttua mm. ivalo,inari,suomut,tornio-haaparanta,oulu(nelivitonen,jepajee!)hämeenlinna ja tampere, muutamia mainitakseni.
Mäntsälässä odotti villiintynyt yrttitarha ja metrin korkunen nurmikko ja hellalta löyty hiirenkakkaa...tais sama hiiruli käydä vierailulla jonka jo kerran aiemmin pelastin liesituulettimen välistä... Mutta ihanaa silti!
Oma sänky ja omat rutiinit.
Auto oli kattoa myöden täyteen pakattu, lähinnä mun kirppislöytöjä ja haaparannan herkkuja. Käytiin myös ivalossa asuste-pettersonilla, joka on mahtavin retrokauppa koskaan! Hullut helsinkiläiset käy siellä bussilasteittain hamstraamassa kampetta. Suosittelen tutustumaan jos ivaloon tulee mentyä.

Tänään on vaan satanu kaatamalla ja ollaan metsästetty lahtea myöden uutta imuria, kun entinen kolkytvuotta vanha Parrakkaan miehen vanhemmiltä peritty vaikeni lopullisesti. Ei löytyny imuria mutta ostettiin Niilalle myyräboksi ja mä kävin pikasesti ginan alesta haalimassa pari paitaa ja turkoosit shortsit.
Loman aikana Niila oppi ryömimään ja konttaamaan harjottelee kovasti huudon ja kitinän kanssa. Yöllä ei juurikaan nukuta vaan harjotellaan ja riehutaan levottomasti...puuh!
Onneksi keskiviikkona on paluu arkeen kun Parrakas mies lähtee töihin ja mä saan aktiivisemmin kuluttaa aikaa tämän jo rakkaaksi osottautuneen harrastuksen parissa!

Nyt nautin palan lohipiirakkaa kunhan se tuolta valmistuu ja aion hetken huokasta!

Ps. Kävin kurkkaamassa äsken olkkariin kun Parrakas mies pyysi ja mitä sieltä löytyikään; Niila oli nukahtanu kesken leikin nassu lattiaan, voi sitä pientä! Kannoin sänkyyn. Minun rakas pieni poika.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oma koti kullan kallis! Jaksoitte kyllä reissata tosi kauan! Rispektiä, ei meidän perhe jaksais. :D Mutta onnea Niilalle uudesta taidosta ja parempia öitä ja jaksamista sinne! <3

Nea kirjoitti...

Juu kyllähän toi reissaaminen veronsa vaatii mutta nyt ollaan saatu onneksi nukuttua paremmin niin sujuu tuo arkeen palaaminen:)
Niilalla konttaustreenit jatkuu...