sokerihuurrettua

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kesäloman kirppis- ja alennusmyyntisaaliit



Siinä maistiainen tulevasta. Huomaan, että oon villiintynyt raita-ja pallokuoseista sekä kirkkaista väreistä...

Koruja.
Tän hetken suosikit on toi oranssi emaloitu metallikoru ja hailakan pinkki "timanttikoru" ensimmäisenä oikealla, kullanvärinen bling bling on kans hassu, siinä roikkuu mm. hummer-auto, apina, kolikko, ankkuri, neliapila, king kong jne...

Tukkajuttuja ja rintakoruja. Toi ketunnaama viehättää mua tällä hetkellä eniten! Tosta puuttuu sellanen hauska sienirintakoru mutta se tipahti tonne tikkaiden taakse heinikkoon enkä löytänyt sitä enää...

Huiveja...makso muutamia kymmeniä senttejä.

Tää on jo niin ruma että on jo hieno!

Tää ei oo kirppisostos, mut oli- 50%. Hinnaksi jäi 30 euroa. Kuvassa aika karmea, päällä oikein makia! Kieltämättä aika Vicky Pollard- henkinen.

Tääkin oli -50%. Ihana kesämekko! Nykänen&frigren seppälästä.

Biksut. Palloa ja raitaa, ihme! Koko kemijärvi oli täynnä pelkkiä kammottavia mummouikkareita ja sit onneksi löysin nämä. Seppälän biksut oli patalapun kokosia,sokoksesta löyty nämä, jotka menee isommankin kansallispuvun taskun( imettämisestä lerpahtaneet tisut) peitoksi.

Tätä aattelin modata paremmaksi. Jokusen sentin maksoi tämäkin....

Kuva antaa tästä ihan väärän käsityksen, on sellanen bolerotyyppinen lepakkohihoilla.


Täydellinen hellepäivän hamonen! Taskut ja pehmoista trikoota. Jonkun itseompelema.



Tää on kreisi! Oikee leidihamonen. Merkkinä Misstex Suomi.

Tää on mun lemppari kesäpaita. Maksoi 2 euroa ja ihan käyttämätön. Rakastan tuota turkoosia väriä ja nuo muhkeat kaulukset on aivan ihanat!


Jos tuun mahdollisesti joskus vielä raskaaksi niin tämä on sitten kovassa käytössä! Afrikka-henkinen kaftaani, lepattaa kivasti kun laittaa tämän päälle...

Tää on kans kiva ja jonkun itse kasaan kursima piitsihame. Mahtavat neonväri kuviot.

Tämän bongas Parrakas mies mulle ja onkin jo näkynyt yhessä päivän asu-kuvassa. Ihana omppukynähame...

Parrakkan miehen CTRL-paita, maksoi euron.


Ja nyt seuraa paras ja mahtavin ja ihanin löytö, jonka bongasin omakseni parilla eurolla tänään...



Adidakselle Missy Elliotin suunnittelemat Respect M.E- malliston valkoiset varsilenkkarit!!!! Rakastan näitä!!!! Voi että, miten hykertelin ja kehräsin kun nää kiinnitti mun huomion rynttättynä jonnekkin hyllyn perimmäiseen nurkkaan. Nauhat pitää vaihtaa ja nahka kiillottaa mutta muuten ovat hyvässä kunnossa ja kertakaikkisen täydelliset.
Haaveilin yksistä toisista saman malliston kengistä, mutta ne oli superkalliit eikä niitä ollut oikein missään myynnissäkään, joten hylkäsin koko unelman mokomista monoista. Näköjään herkkuja kannattaa odottaa kun nämä sitten yhtäkkiä tulivatkin mua vastaan ja vielä puoli-ilmasiksi. Eikä haittaa yhtään että ovat käytetyt, saavat vaan lisää särmää. Miten voikin yks kenkäpari saada ihmisen vouhkaantuun ihan täysin...huomenna puhdistan nämä ja sit lähen kuulina kylänraitille asteleen!
Eikä haittaa yhtään että lapin kesä oli lyhyt ja lämpöä tällä hetkellä on 8-astetta!

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Vautsi! Mä en kyllä koskaan tee noin huippuja löytöjä joten *thumbs up*! :D

Nea kirjoitti...

En mäkään noin suuressa mittakaavassa mutta koluan kyllä aika ahkerasti kirppiksiä ni olishan se jo outoo jos mitään ei löytys:)