sokerihuurrettua

perjantai 28. elokuuta 2009

Pukinekuvia

Tää on eiliseltä:
Testailin Parrakkaan Miehen prillejä kun tuli sellanen tunne että syksyksi pitää
saada uudet silmälasit. Noi on ehkä hiukan liian massiiviset mun naamaan ja näyttäisin ehkä liikaa stadin indie hipsteriltä. Otsatukka kaipaa lyhennystä kun silmiä ei näy ton ponitukan alta enää.

Nahkatakki,tunika,tennarit ja laukku kirppis. Denimleggarit Pieces.




Tässä ihastelen lahden lestihelvetin( Suomen suurin Kärkkäinen) kalastusosastolla upeanvärisiä höyheniä.
Mykistyin niiden edessä; hakkaa kaikki askartelupaskartelukauppojen valikoimat 100-0. Seuraavan kerran näpräysmaratoonia varten pitää laittaa ylös vihkoon että muistaa käydä tuolla. Mulla on jo vaikka mitä idiksiä höyhenbolerosta intiaanipäähineeseen.( Ja tais olla jollain muullakin fashionistalla samat mielessä; kaikenkokoset mustat sulat ja höyhenet oli loppu) .




Mites tää tänne pomppas? No joka tapauksessa samaa sarjaa ensimmäisen kuvan kanssa. Tykkään hirveästi noista vaatteista. Aina kesän jälkeen tulee musta kausi.



Mekko ostettu Lindexistä joskus vuosi sitten ja vyö uffista, oli alunperin osa kaverin polttariasua josta omin sen itselleni. Rintakoru omaa tuotantoa. Kengät Skopunkten ja laukku kierrätyskeskuksesta muutamalla sentillä löydetty.



Jalassa pääkallolaastari. Mulla on karsea allergiaihottuma ja oon täynnä naarmuja ja arpia kun raaputan ja kyhnytän kaiket illat. Kaikki vinkit kutinan hillitsemiseen otetaan kiitollisena vastaa
n!


Laukku lähikuvassa ja kengänkärki. Kuva on näköjään eri aikaan otettu kun tuo edellinen kun jalassa on Bamselaastari ja eri kengät.



Saksin mun mustat perusleggarit mukavemman näköisiksi.



Tässä päällä lemppari mekkotunika-hommelijuttu ja leikellyt leggingsit. Päässä rusettipanta ja pehko vaihteeksi auki. Kengät Vision ja puukkokassi Melodica.



Taustalla Parrakkaan miehen tsykkelikonkeli eli pyörä ja jotain ihme roinaa. Parempi kun tohon taustaan ei kiinnitä mitään huomioo.


1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Ihania asuja ja ihanat tuunatut leggarit!! Sää oot kyllä tehnyt tosi hyviä löytöjä!!