sokerihuurrettua

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Ihana päivä!


Miksi äiti näytti aamulla tältä?




.... viime yö oli aika haasteellinen. Niila on oppinu muutamassa viikossa hirveästi kaikkea uutta ja näitä uusia taitoja pitää sitten harjotella myös yöllä. Saattaa kellahtaa unissaan mahalleen ja hirmuisen huudon kanssa treenata konttaamista,umpiunessa tietenkin. Ei siinä auta muu kun nousta ylös,ottaa Nipa syliin ja koittaa nukuttaa se uudestaan. Tätä samaa jatku parisen kertaa kunnes joskus neljän jälkeen nukahdettiin kunnolla kaikki...siksi äiti oli Miss.silmäpussi tänä aamuna. Ja tietenkin heti kun herättiin,vedettiin kamppeet niskaan ja lähettiin torille Rolle-nallen keikalle. Se oli äitinki mielestä hauska ja tanssittiin Niilan kanssa eikä tuntunu valvottu yö missään. Rolle-nalle oli kainuusta ja sen kyllä huomas sen Jaakko-teppomaisista jutuista.
Antakaa anteeks mun persjalkaiselle olemukselle. Näytän olevan yhtä alapitkää pyllyä koko kottarainen! Niilan haalarin löysin eilen kirpputorilta.
Tämmönenki kaunis näky meitä kohtas.
Ja mamman asu kokonaisuudessaan: Mötörhead t-paita, shortsit lindex, henkselit kirppis ja kengät Keds. Laukkuna oli Skunk girl-kassi.
Niin ja kyllähän me kahviteltiinkin taas joka välissä. Tällä kertaa mustikkapiirakkaa kahvin kaveriksi.
Niila tykkäs kun oltiin ulkona melkein koko päivä. Syötiinkin terassilla.
Yritin epätoivosesti ruskettua mutta sainkin vaan valkoisen ihoni seuraksi kasan punaisia pilkkuja eli aurinkoihottumaa. Ei musta ikinä taida tulla kuumaa ja ruskettunutta kesäbeibee... Otin sitten suivaantuneena toisen palan ihanaa piirakkaa ja unohdin biksuissa näyttäytymisen.


Tein aikasemmin toisenki postauksen mutta se meni ihan poskelleen ja keturalleen, joten kirjotin uuden. Ja nyt Niilakin karjuu pinniksessä...palaamme huomenna kera uuden ja onnistuneemman postauksen.

Ps. Täällä Kemijärvellä paistaa edelleen aurinko kello 23.49 eikä se laske koko yönä.

Ei kommentteja: