sokerihuurrettua

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Yhteislaulua ja kuvanveistoo

Aamu alko hankalasti kun jouduin suoraan sängystä noustuani ja vaatteet päälle nyittyäni kuuntelemaan torille kesäistä yhteislaulua. Lapsi oli pakattu vaunuihin ja kaikki muut jo lähtövalmiina kun mä vasta yritän orientoitua alkavaan päivään ja kaataa kahvia kuppiin.
"Siellä esiintyy Parrakkaan Miehen kummitäti noin 5 minuutin kuluttua, joten nyt mennään!!!"
Ei kai siinä muuta voi ku laittaa kengät jalkaan ja laittaa kahvin matkamukiin( yksi asia mistä en tingi missään tilanteessa on aamukahvi. Se on saatava vaikka helevetin tulet polttelis jalkapohjia!) ja nilkuttaa unenrippeet silmissä ja orastava hermoraivari takaraivossa Taivaan Tulien-aukiolle kuuntelemaan hanurinsoittoa ja kauneimpia sota-ajan lauluja. Mummoja ja pappoja oli pilvien pimein kerääntyny veisaamaan. Ilma sentään oli kesäisen kaunis!

Sain mä sentään pullan aamiaiseks ja kyllä se aamukiukku alko siitä hiukan laantuun. Se mummojen veisuu oli kyllä silti aika korvia raastavaa kuultavaa. "Kesäpäääivä kangasaaaallllaaaaa laaaa!!! skriiik skriiik ja humpappaa humpappaa!"
Niila oli äitiään huomattavasti paremmalla tuulella ja suloisempikin.
Vilkuilin Kesportin suuntaan.Siellä oli remonttiale ja hetken päästä tosta painelin sinne ja ostin vaaleanpunaisen verkkapuvun( Kyllä,verkkapuvun!! lenkkipolku odottaa loman jälkeen) Little Britainin Vicky Pollardin henkeen. -50 % hinnaksi jäi kolmekymppiä, merkkiä Adidas. Niin ja Harry Potter-sukat eurolla. Kyllä piristi!
Ehin jossain välissä vaihtaan vaatteetki. Mekko kirppis, laukku Seppälä, kengät kirppis, maassa pyörivä neuletakki Monki.


















Sitten pöljäiltiin kansainvälisessä taidekeskus Puustellissa.






























Kaikenmoisia puupökkelöitä! Hassu paikka oli. Kipasin vähän kirppikselläkin ja löysin Niilalle hienoja juttuja ja Niilan serkkutytölle nätin kesämekkosen. Sitten alkokin vettä satelemaan ja on sadellut siitä asti. Se aurinko sais kyllä tehä esiinmarssin, mä tahon ruskettua!

Nyt mummit alkaa patistella mua lapsenhoitoon!!

Pus Pus!

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Kiitti kivasta kommentistasi :) Kiva blogi sinullakin, ja söpö miehen alku!

Nea kirjoitti...

Melina: Kiitos myös sulle. Just sain miekkosen nukahtamaan,koko päivä mennyt pihalla auringosta nauttien!
Tuu ihmeessä uudestaankin vierailulle!