sokerihuurrettua

perjantai 19. kesäkuuta 2009

Juhannus melkein peruttiin!

Aurinkoa!

Se tuolta tosiaan pilkottaa! Laitoin justiinsa uuniin karjalanpiirakan-tyyppisiä leipomuksia,joissa on täytteenä katkarapuja ja tuoretta tomskua.
Sillä aikaa kun ne paistuu uunissa rapsakoiksi, mulla on aikaa juoda iso mukillinen nyt jo vähän kylmennyttä maitokahvia ja blogata rauhassa. Parrakas mies on Niilan kanssa ulkona. Äsken kävivät poimimassa mulle juhannuskukkia ison kimpun ja pienemmän metsätähti-kimpun. Laitoin ne maljakkoon ja nyt ne oottelee tossa pöydällä. Ajattelin kattaa juhannusruokailut ulos jos vaan ei ala satelemaan. Sääskiä on, mutta pistää paksun vaatekerroksen niin eivätpä ne mun juhannushurmaa pääse pilaamaan!
Meinas juhannusviilinki päästä totaalisesti pakkasen puolelle kun aamupäivällä hukkasin mun kihlasormuksen ja panikoin ja etin sitä ainakin kaks tuntia mm. vaipparoskiksesta ja vaunulenkkipolun varrelta.
Olin jo menettänyt toivoni ja juhannus oli peruttu, kunnes Niilaa imettäessä huomasin että,kappas se sormushan on tuolla Niilan pöksypuolella ( Kuvamateriaalia todistusaineistoksi myöhemmin luvassa!)
Mua ei hetkauta enää mikään tyhmä tempaus joita äitiysdementian vaikutuksen alaisena joutuu todistamaan. Parrakas mies on jo tottunu siihen että puhun sekavia ja hassuja ja siihen, että illalla nautittu jäätelö löytyy aamulla jääkaapista sulaneena tai kertakäyttövaipat pestynä pesukoneesta. Esimerkkejä vastaavasta olis vaikka kuinka, mutta mites luulette että muistan niitä tähän hätään! Totta, en muista. Äidin aivokapasitteetti on sitten vissiin varsin rajallinen.

Ajateltiin mennä illalla retkelle asuntovaunuun ja ehkäpä olla jopa niin hurjimuksia että nukutaan siellä yö! Ja nautitaan herranjestas lasillinen viiniä illan päälle. Tätä se on tämä lapsellisen juhannuksenvietto nykysällään. Hyvästi ördäys ja tälläytyminen!Tervetuloa rentous ja leppoisa hengailu!
Aion olla ulkona varustautuneena paksuun pipoon,villasukkiin,kaulahuiviin ja kahteen villatakkiin. Ei kuulkaa ole tässä ilmastossa tällä hetkellä yhtään liiottelua.

Nyt ne taidokkaasti rypytetyt piiraset käryää uuniin, joten palaillaan!

Hilpeää ja rakkaudentäyteistä juhannusta kaikille!<3

Ei kommentteja: