sokerihuurrettua

maanantai 22. kesäkuuta 2009

Tänään

Keppisoppaa ja kermavaahtoa.
Pottumuusia, hirvenjauhelihapihvit ja yrttiporkkanoita. ( Mun ruokakuvaamista ei ymmärretä, pitävät hulluna ja japanilaisena. Turistit kuulemma tuppaavat tekevän tätä samaa.)
Parrakas Mies hurruutti ukin mopolla pitkin pihaa. Mä haluan tarakalle kellohameen helmat hulmuten, vielä en oo päässy!
Niila ja mummi naattii auringosta viltillä. Aurinkolasit Julbo ( Mythbustersin Jamie Hynemanilla on samaa merkkiä,kuul)
Ihanata,vihdoinki se paistelee! Niila tekee tuota muikistus-ilmettä koko ajan kun hampit kutittelee suussa :) Lippahattu Maxikids.
Äitillä oli ihana oma rauhallinen kahvihetki kookos-raparperipiirakan ja akkainlehtien parissa. Ukot lähti kattoon tukkilaisnäytöstä Uitonniemeen. Täällä on kansainväliset kuvanveistoviikot menossa.
Nipa leikki piilosta raparperin lehdillä. Kaivoin suusta yhden palasen.
Raparperin alla on koti pötkylällä.... Niila siellä asuupi kultainen.


Niila on nyt todistettavasti oppinut ryömimään muutenkin kun ympyrää. Tänään ensimmäistä kertaa meni sinnikkäästi eteenpäin kohti ukin dvd-soitinta. Piti päästä nappuloihin käsiksi. Sitten se päätti napata antennijohdon seinästä ja äiti ei oikeen tajunnu mihin se kuva hävis. Kovasti se jo viipottaa etiäpäin ja huutelee mennessään. järkyttävää miten nopeaa aika kuluu.
Äiti meinaa ihan tunteelliseksi heittäytyä...kohta se jo menee kouluun.

Sain muuten itseni vilustutettua nurinkurisesti heti kun tuli vähän lämmintä. Jospa sitä nauttis kupposen teetä ja kääriytyis loppuillaksi vilttiin.

Pus!

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tämä mysteeri ei lakkaa ihmetyttämästä mua, toi sun parrakas mies näyttää tosi paljon tolta mun. Paitsi niillä on vähän erilainen tyyli kyllä, mutta munkin mies skeittaa. Onkohan ne jotain toisistaan kadonneita veljeksiä??

Tara kirjoitti...

voi ei miten sulosia noi raparperinlehtikuvat! ja upeet noi uudet punaset kengät ja sitte myös jossain postauksessa vilahtaneet kultaset leggarit oli mahtavat!

Nea kirjoitti...

Laura: Ne varmaan on jotain henkisiä veljeksiä. Pitää järjestää tapaaminen,saattasivat tulla toimeen keskenään! :)

Tara: Joo Niila oli aika innoissaan noista raparperinlehdistä. Otettiin varmaan miljoona kuvaa kun se touhotti noitten kans.
Munki mielestä ne kultaset leggarit on makeet mut ne on hiukan liian lyhyet en tajunnu kaupassa kattoo pituutta...ja punaset kengät oli mahtilöytö. Täällä on ihan järettömän kokonen kirppis, jota en oo vieläkään ehtiny koluaan kokonaan läpi vaikka oon vieraillu siellä jo kahesti...