sokerihuurrettua

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Summertime and the living is easy

Heippati!

Tulin just saunasta. Niila nukkuu pinniksessä, joten mulla on aikaa blogata.

Oltiin eilen paikallisessa baarissa kuuntelemassa rokkia ja sitten jatkettiin vielä yöpaariinki juomaan kesädrinkkejä ja tanssimaan. Oli aivan superkivaa päästä jortsuilemaan pitkästä aikaa. Oon tanssinu aivan liian vähän Niilan syntymän jälkeen kun ei ole yksinkertasesti ole ollut halua tai aikaa lähteä juhlimaan. Melkeenpä ainut syy miksi sitä yökerhoon haluaa lähteä, on juurikin se, että pääsee hikipäässä tanssimaan. Mulle on ne muiden harrastamat soidinmenot ja parinmuodostus yhdentekeviä, mä vaan joraan menemään. Harmi on vain se, että aika vähissä on ne kaverit, jotka jakaa mun kanssa tän diskohullutuksen ja Parrakasta miestä saa aina maanitella tanssilattialle, ja sillon harvoin kun saan sen sinne huijattua, se onneksi tanssii todella hyvin ja on ihan mielettömän kivaa. Unohtaa ympäröivä maailma ja vain hytkyä hulluna. Tanssista saa energiaa! Suosittelen! Suosittelen myös baarista paljain jaloin kotiin kävelyä (siis jos ei ole kamalan pitkä matka) ja kesäyön ihailua. Ja vähän pussailuakin.

Tänään oonkin sitten enimmäkseen pötkötelly ja lukenut kirjaa. Mummi on kiitettävästi ollut Niilan kanssa ja oon saanut rauhassa toipua. Ei oo toi palautuminen enää niin ensiluokkaista kuin aikasemmin. En juonut edes kovin montaa sihijuomaa eikä oltu edes pilkkuun asti kun Niila päätti että nyt tulette kotiin sieltä, mutta silti väsytti aivan hirveästi. Teinivuodet ja turnauskestävyys on mun kohdalla siis mennyttä elämää.





Tässä nämä perjantaina ostetut peep toet. Ihanat! Vähän platoa ja korkokin ihan maltillinen. Baariin asti pysty kävelemään, takastulo olikin sitten haasteellisempaa... Asu oli vähän ruotsalaispissis- henkinen, mutta viihdyin siinä! Neuletakki Monki, trikoopaitamekko lindex, laukku kirppis, korkkareiden merkkiä en just muista.
Sääsket teki kotimatkasta pirullisen! Oli pakko kietoa pää huiviin muuten olis syöty neliskanttiseksi. Tossa mun lempparilaukku näkyy paremmin. Korkkareilla oli hyvä huitoa noita lentäviä tappajia! Kotimatka sujui näin kauniista maisemasta nauttien. Täydellinen kesäyö!


Nyt iltapalaa (mysliä ja luonnonjugua,nam!), pätkä Wallanderia ja nukkumaan viileeseen sänkyyn. Huomenna Posiolle.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Jaa siellä on oltu hippaamassa! Tanssiminen on kyllä hauskaa, ihan vaan tanssimisen takia. Itsellä vaan tuli käytyä torstaina hevihkömmässä baarissa ja mää oo vakaasti sitä mieltä että hevin tahdissa ei saa tanssia. Paitsi keikalla. :D

Nea kirjoitti...

Joo oltiin vähän humppaamassa.Meilläkin oli heviä alkuillasta,sellaset suloiset pikkupojat(no oli ne ehkä just täysikäsiä) soitti baarissa blackmetallia! :) Joo hevin tahdissa ei kyllä kauheen sulokkaasti tanssahdella,paitsi jos on gootti ;)