sokerihuurrettua

maanantai 22. kesäkuuta 2009

Päivän asua ja unelmien tanssikengät

Nämä kaunokaiset löytyi kemijärven lähetyksen kirpputorilta muutamalla eurolla. Ovat nahkaa ja suomalaista käsityötä. Merkistä ei saanut selvää kun lappu oli kulunut käytössä lukukelvottomaksi.
Rasvasin nämä nahanhoitoaineella ja ovat kuin uudet!
Kauppareissu-look! Kun päivät miihailee leggareissa ja t-paidassa niin voi ihan hyvin kauppareissulle pukeutua kultaisiin diskoleggingseihin,eikö vaan?
Parrakasta Miestä lainatakseni " Noi on ehkä liian too much!!?"
Huomatkaa supermakee uusin ja kuumin rakkauteni patchwork-nahkalaukku,sekin kirppikseltä poistettu.
Kuul mam nukuttaa lasta.
Kynsilakka Miss Selene. On kestävää eikä hinnalla pilattua, 2 euroa pullo Seppälästä. On tosin minipullossa, mutta itse dikkaan minilakoista koska vaihtelen sävyä usein ja jämät tuppaavat sitten kuivahtamaan putelin pohjalle. Kreisejä värejä mm. ihana hot pink ja neonkeltainen. Omia suokkareita pinkki ja musta. Ostin myös sellasta kirkasta lakkaa, jossa on tähtiä.
Liian- too- much- kultaset legginsit Lindex ja tennarit Rocket dog.
Erittäin tyylikästä tikanheittoa ,etten sanois!
Hei,mulleeioootsaa,niinq!!! Silmälasit Favoptik. Septumin paksuus 3,2 mm, korvissa Parrakkaan Miehen askartelemat koivuplugit 12mm.
Nti. Kesäheinikko pellossa.
Huivi Lindex, villatakki kirppis,raitapaita Only, trikoopaitamekko Lindex, kultaset legginsit Lindex, tennarit Rocket dog.

Kuvassa pilkahtavat Niilan sinapinkeltaset retrovaunut löytö kirppikseltä. Maksovat 15 euroa. Kopan saa poistettua ja laitettua kehikkoon istumaosan ,se kuulu kanssa hintaan. Ovat Ora-merkkiset ja huvikseni väiyin mitä näistä maksettais nettihuutokaupoissa ja hinnat oli paristasadasta ylöspäin. Niila nukkuu noissa päikkäreitä ja ovat erittäin hyvät käytössä. Mahtava ostos siis kaikenkaikkiaan!

Ei kommentteja: